BODY COMBAT

Lifestyle Body Combat Les Mills

Program Les Mills

LesMills je multinacionalna fitness kompanija sa Novog Zelanda koja postoji, i ima vodeću ulogu u svijetu fitnesa, već 60 godina.

 Sve koreografije kao i način edukacije vežbača osmišljeni od strane tima LesMills stručnjaka (master trenera, doktora medicine, fizioterapeuta, psihologa…). Lica koja vode treninge su obučena i licencirana od strane Less Mills master trenera i u obavezi su da svoju licencu obnavljaju svake godine kako bi potvrdili i nadogradili svoje znanje.

Sta je Body Combat?

Body Combat je erobni kardio trening  gdje ste potpuno oslobođeni.Ovaj vatreni energetski program je inspirisan prije svega velikim spektroem borilačkih vještina kako što su Karatea, Boxa i Teakwandoa, pa sve do Tai-Či-a  Muaj Taj-a . Body Combat je namenjen osobama koje žele osjetiti energiju i posebno iskustvo sa LesMills  programima.Praćen energičnom muzikom i perfektnom tehnikom dinamičnih instruktora  BODY COMBAT“ će učiniti Vaš trening nezaboravnim.

Koliko često trebam da vežbam BODYCOMBAT™?

Body Combat je pravi adiktiv i vežbač ga brzo zavoli, ali ne treba preterivati. Za najbolje rezultate se preporučuje 2-3 puta nedeljno.

Koji je raspon godina vježbača Body Combat-a ?

Nema definirane dobne granice, svaki vježbač može prilagoditi tempo vježbanja i način izvođenja koreografija svojim mogućnostima
. Nije važno ni koliko imate godina, jeste li muškarac ili žena, ni to koliko dobro pamtite koreografije. Body Combat je dostupna za sve uzraste i njemu se mogu svi prilagoditi.

Body Combat  može da radi svako na umerenom fitness nivou a zbog jednostavnosti pokreta ni koordinacija ne treba da Vam bude jača strana.

Kako izgleda jedan trening Body Combat-a?

Trening Body  Combat-a traje 60 minuta.Sastoji se od uvodnog zagrijavanja kroz koreografije.Kroz glavni dio treninga pusta se energicnija muzika i nastaje intenzivnija koreografija.Zadnji dijelovi Body Combat’

 

 

 

Ne znam da li je Body Combat za mene, mogu li odraditi trening bez obaveze?

Lifestyle club nudi svaki mjesec BESPLATNE PROMOCIJE BODY COMBAT-a za sve zainteresovane  bez obaveze upisa. Na promociju možete da se upoznate suštinom treninga, osnovim koracima i muzikom. Upoznat ćete pravi način vježbanja uz naše licencirane instruktore Alena i Ninu.

 Kakva oprema je potrebna za trening?

Body Combat je aerobni trening pa zbog toga je najbolje doći u udobnoj odjeći i obući za trening (trenirka i adekvatne tenisice). Od ostalih potrebnih stvari  nemojte zaboraviti  peškir i bočicu s vodom.

 

 Koje su mi opcije sa mjesečnom članarinom?Lifestyle club nudi mogućnost mjesečne članarine u više varijanti. U koliko zelite mjesecnu clanarinu sa 12 termina dobijate mogucnost kombinacije Body Combata sa jos nekim  treningom.Lifestyle club takodje nudi mogucnost mjesecne clanarine sa osam termina koje takodje mozete kombinovati sa nekim drugim treningom.U  slucaju da ne možete doći na trening Lifestyle club vam nudi mogućnost da zaledite termin koji uvijek možete nakon isteka mjesečne članarine iskoristit. Zaleđivanje termina se vrši lično ili na naš kontakt telefon: 033 531 543

Zadovoljstvo nam je što smo prvi zvanični klub na našim prostorima u kome se odvijaju ovi programi a samim tim i što je konačno fitness u Bosni i Hercegovini  podignut na viši nivo.

Osetite energiju LesMills-a, probajte nešto novo, postanite i Vi deo svjetskog tima jer HEROES MADE HERE.

Komentariši